Norgeshus ingeniør- og arkitektkontor, et av boligbransjens største og mest komplette av sitt slag.

Med hele 42 arkitekter og ingeniører samlet under ett og samme tak, kan du som kunde følge deg trygg på at du er i de beste hender. 

Les mer
Et knippe ansatte fra Norgeshus ingeniør- og arkitektkontor
Et knippe ansatte fra Norgeshus ingeniør- og arkitektkontor

Klikk deg inn på avdelingene nedenfor for å se hva de kan gjøre for deg

Rib/søk

RIB-gruppa kan yte bistand av både teknisk karakter i form av konstruksjonssikkerhet og brann, i tillegg til bistand som ansvarlig søker i byggesaker.

Husbyggingsteknikk

 Våre ingeniører på husbyggingsteknikk er eksperter på prosjektering av fritidsboliger, eneboliger og flermannsboliger. Vi tar hånd om alt av beregninger og dokumentasjon som er nødvendig i en byggeprosess.

Arkitekttjenester

Arkitektgruppen hos Norgeshus er et ungt og kreativt miljø bestående av ni sivilarkitekter. Våre prosjekter består i hovedsak av næringsbygg, omsorgsboliger, barnehager, skoler, boliger og hytter.

Plan og regulering

Plangruppen jobber tett med arkitektene våre, noe som gir god visuell fremstilling av skisseprosjekter og boligtyper der myndighetene stiller krav til høy grad av detaljering. Sitter du på en eiendom du ønsker å utnytte til boligformål? Våre fem arealplanleggere hjelper deg med å se på muligheter og løsninger for din eiendom.